[Menu. Incipit] St. Marienkirche in Danzig / Norddeutscher Lloyd Bremen. ([wydawca nieznany], 1936)
Menu, które podano w trakcie rejsu na parowcu Arucas 16 lutego 1936 r. Na pierwszej stronie widok Bazyliki Mariackiej w Gdańsku. Na czwartej stronie informacje o Bazylice i Gdańsku.