[Chłopiec w chuście siedzący na stołku] / [Heinrich Nether]. - Nether, Heinrich (1760-1819) (1778)
Przedstawia starszego chłopca, w czapce i otulonego chustą, siedzącego na niskim stołku i zwróconego w prawą stronę.