Danzig Die alte Hauptwache und Langgasserthor - Clara Bernthal (Gdańsk). (Danzig : Verlag Clara Bernthal, 1900)
Przedstawia Dwór Bractwa św. Jerzego i Bramę Złotą, widok od Targu Węglowego, ok. 1900 r.
Data wg budowy pocztówki i biogramu wyd.
Fot. Gd.