Exlibris Arthur Bräuer / [R. Pongratz]. - Pongratz, Rudolf (1911-1990) ([wydawca nieznany], 1972)
Litera B, po której wspina się śmierć do siedzącej na górnej krawędzi liter nagiej kobiety, u dołu półkoliście napis: Exlibris Arthur Bräuer.