Strona tytułowa do Commentarius brevis rerum Polonicarum à morte Sigismundi Augusti, Poloniæ Regis, nempè anno 1572, ad annum 1590. - Falck, Jeremiasz (ok. 1610-1677) (Sumptib. Gregorii Forsteri, 1647)
Przedstawia stronę tytułową do dzieła Jana Dymitra Solikowskiego. Tytuł pośrodku, w prostokątnej ramie tworzącej cokół zwieńczony gzymsem, na którym umieszczone zostały, wśród arkady, popiersia trzech władców Polski: Henryka Walezego, Stefana Batorego i Jana II Wazy. Poniżej cokołu w ozdobnym kartuszu umieszczone dane o miejscu, dacie wydania i wydawcy. Cokół z obu stron bramowany "kolumnami", stworzonymi z nałożonych na siebie herbów. Na ich szczytach herb Polski, po lewej i Pogoni Litewskiej, po prawej.