[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. W wykonaniu Rozprządzenia Prezydenta ... podaje do publicznej wiadomości, że na terenie m. Elbląga stwierdzono wypadki pomoru kur / E. Imbierowicz. - Imbierowicz, Edward ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz z treścią ogłoszenia z 18.02.1950 r.