[Afisz. Incipit] Wielki festyn ludowy przed V Światowym Festiwalem Młodzieży i Studentów w Warszawie. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o festynie na gdańskim Placu Zebrań Ludowych 28.07.1955 r.