Czerwone Gitary. - Wojewódzka Agencja Imprez Artystycznych (Gdańsk). (Gdynia : [s.n.], 1967)
Afisz inf. o koncercie Czerwonych Gitar w Powiatowym Domu Kultury w Leborku 25.04.1967 r.
Keywords: Czerwone Gitary; Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- źródła