Ex Libris Jerzego Wilmańskiego / Zb. Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). (1974)
Nad balustradą ręce grające na flecie, wyżej słońce i niebo zasłonięte chmurami, u dołu napis: Ex Libris Jerzego Wilmańskiego, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.