[Dom galeriowy przy ulicy Świętej Trójcy] - Nowaliński, Karol (1935- ). ([Gdańsk : Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia dom galeriowy przy ul. Świętej Trójcy (Trinitatiskirchengasse) od wschodu, ok. 1900 r.
Tyt. nadany przez katalogującego wg przedstawienia, miejsce, data i aut. odb. wg inwentarza.