[Afisz. Incipit] Jeżeli chcesz sama wszystko uszyć zapisz się na 10-cio miesięczną naukę kroju, szycia i modelowania ... (Kwidzyn : [wydawca nieznany], 1959)
Afisz informujący o kursach.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Kwidzyn (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kwidzyn (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne