Piękna i Bestia / Teatr im. H. Ch. Andersena w Lublinie. ([wydawca nieznany], 2008)
Plakat premiery 14.09.2008 r. Plakat przedstawia dziecięcy rysunek autorstwa 5,5-letniej Aleksandry Kowalskiej z Przedszkola nr 13.