Doroczne "Święto sportu" w Gdańsku w dniach 24-go - 25-go sierpnia 1946 r. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1946)
Program zawodów na Stadionie Miejskim we Wrzeszczu.
Keywords: Sport -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła