[Ulotka. Incipit] Deutscher Volkskunst-Abend am Dienstag, den 11. Neblung (November) 1924 ... / Spielgemeinde Danziger Wandervögel. ([wydawca nieznany], 1924)
Ulotka z programem wieczoru, który się odbył na terenie Stoczni 11.11.1924 r.