Zapisy na rok szkolny 1967/68 do klas pierwszych o specjalnościach: tokarz, ślusarz mechanik, frezer. ([s.n.], 1967)
Afisz inf. o zapisach wraz z warunkami do Zasadniczej Szkoły Zawodowej w Gdańsku-Wrzeszczu.