Utwardzanie wałów zbiornika elektrowni szczytowo-pompowej w Żarnowcu / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia prace na dnie zbiornika elektrowni w Żarnowcu, 1978 rok.