[Afisz teatralny] Jan August Kisielewski - W sieci : Komedia w trzech aktach / Teatr im. Juliusza Słowackiego w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1971)
Afisz informujący o premierze w lutym 1971 r. Reżyseria: Bronisław Dąbrowski, scenografia: Joanna Braun, opracowanie muzyczne: Marek Stachowski, plastyka ruchu: Jan Uryga.