[Afisz teatralny] Jan August Kisielewski - W sieci : Komedia w trzech aktach - Teatr im. Juliusza Słowackiego (Kraków). (Kraków : [wydawca nieznany], 1971)
Afisz informujący o premierze w lutym 1971 r. Reżyseria: Bronisław Dąbrowski, scenografia: Joanna Braun, opracowanie muzyczne: Marek Stachowski, plastyka ruchu: Jan Uryga.
Keywords: Teatr im. Juliusza Słowackiego (Kraków) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.