Ex libris Bohdana Danielewskiego / [Witold Gawęcki]. - Gawęcki, Witold (1911-1946) (s.n., 1938)
Przedstawia wiszący na ścianie portret kobiety, niżej książki i wazon z kwiatkiem, napis u góry: ex libris, u dołu: Bohdana Danielewskiego.