Ex libris Bohdana Danielewskiego - Gawęcki, Witold (1911-1946).; Danielewski, Bohdan ([S. l. : s.n., 1938)
Przedstawia wiszący na ścianie portret kobiety, niżej książki i wazon z kwiatkiem, napis u góry: ex libris, u dołu: Bohdana Danielewskiego.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut. Data wg bibliogr.
Strona, dostęp 12.01.2017
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.