[Afisz. Incipit] Giacomo Puccini Madama Butterfly Opera w 3 aktach ... / Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka. ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o wydarzeniu muzycznym 15.04.1967 r. Orkiestra i Chór Państwowej Opery i Filharmonii Bałtyckiej. Kierownictwo muzyczne Jerzy Katlewicz, inscenizacja Wiktor Brégy, reżyseria Ryszard Ślezak, scenografia Karol Gajewski, kier. chóru Wiesław Czerski.