Die Liebe glaubt alles Else Koch B. Max Brüning. - Brüning, Max (1887-1968) (1910)
Przedstawia nagą parę mężczyznę i kobietę stojących na pagórku, mężczyzna trzyma w ręce sztylet, u dołu napis: Die Liebe glaubt alles Else Koch. Pod wyobrażeniem ryte nazwisko aut.