Robert Harling - Stalowe magnolie = Steel magnolias / Piotr Kunce. - Kunce, Piotr Jerzy (1947- ). (Teatr im. J. Słowackiego, 1993)
Plakat premiery, która miała miejsce w marcu 1993 r. Reżyseria Barbara Sass, scenografia Anna Sekuła. Na plakacie kobieta w suszarce hełmowej na głowie. Nazwisko autora przy lewej krawędzi.