Kształcenie pracowników socjalnych w zakresie prawa i praktyki prawnej - współczesne potrzeby i wyzwania / Ewelina Zdebska, Wojciech Glac. - Zdebska, Ewelina (1979- ).
Słowa kluczowe: pracownik socjalny, praca socjalna, kształcenie, przygotowanie zawodowe, prawo.