Ex Libris Wojciech Jakubowski [Józef Szuszkiewicz]. - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982) (1961)
Przedstawia kobietę leżącą na sofie. Napis u góry: Ex Libris, z lewego boku: Wojciecha, u dołu: Jakubowskiego. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.