Szeks show presents Yorick, czyli spowiedź błazna - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 2005)
Plakat premiery 22.07.2005 r. Reżyseria: Monika Strzępka.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.