[Ulotka. Incipit] Brygada objazdowa nr 1 ... dziś Wielkie widowisko Areny i Estrady ... (Oliwa : [wydawca nieznany], 1945)
Ulotka informująca o występach bez daty i miejsca.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- życie artystyczne; Druki ulotne -- 1945-1970.