Exlibris Mačiulis Romas - Švažas, Algimantas (1933-2003).; Mačiulis, Romas ([Vilnius, 1966)
Przedstawia rękę wyjmującą z napisu Libris klocek z literą B. U dołu napis: Exlibris Mačiulis Romas.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem aut., miejscem wyd. i datą.
Keywords: Ekslibrisy -- Litwa -- 1945-1990.