Ex Libris V. Martinez Yuste / F. S. - Saez, Julio Fernandez (1924- ). ([wydawca nieznany], 1959)
Przedstawia, w nieregularnym owalu, rękę leżącą na księdze z napisem na grzbiecie Santa Biblia, wyżej waga szalkowa, obok duża cyfra: II. Wzdłuż górnej krawędzi napis: Ex Libris V. Martinez Yuste. Sygnatura autorska w obrębie kompozycji i nr dzieła 144.