Gdynia Klub "Kotwica" i Basen Żeglarski - Uklejewski, Janusz (1925-2011).; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). ([Gdańsk] : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1970)
Przedstawia budynek klubu żeglarskiego "Kotwica" przy Bulwarze Nadmorskim oraz przylegającą do niego plażę wypełnioną wczasowiczami, ok. 1980 r.
Data wg przedstawienia, miejsce wyd. wg działalności wydawcy.