[Afisz. Incipit:] Obwieszczenie do drugiej rejestracji mężczyzn urodzonych w 1937 r. / Ossowski Bolesław. - Ossowski, Bolesław (polityk) ([wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o obowiązkowej rejestracji w okresie 3-9.04.1956 r. w Malborku przy ul. Plac Słowiański 5 w lokalu Prezydium Miejskiej Rady Narodowej.