[Afisz. Incipit] Przyjdź-zobacz-posłuchaj jak pracuje państw. Szkoła Muzyczna w Gdyni ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o popisach uczniów Szkoły Muzycznej w Gdyni, 21-22.06.1952 roku.
Keywords: Szkoły -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.