Ex Libris Anny Skowron-Cendrzakowej / W. Langner. - Langner, Wiktor Zbigniew (1906-1985) (1974)
W nieregularnym owalu pośrodku mikroskop, pies i wydra, wokoło napis: Ex Libris Anny Skowron-Cendrzakowej.