[Afisz teatralny. Incipit] Off de Bicz Ogólnopolska Scena Prezentacji zaprasza 15 czerwca 96 r. ... na pierwszy z cotygodniowych Wieczorów Teatru Alternatywnego ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1996)
Afisz informujący o wydarzeniu. W programie: Teatr "Kana" ze Szczecina oraz "Stajnia Pegaza" z Sopotu. Miejsce wydarzenia: ul. Powstańców Warszawy 12/14 (obok Grand Hotelu).
Keywords: Sopocka Scena Off de Bicz -- druki ulotne; 1901-2000; 1989-2000; Afisz teatralny; Afisze -- 1990-.