[Afisz. Incipit:] Głos Wybrzeża Żywa Gazeta - Koncert w wykonaniu Artystycznego Zespołu Z.W.M. Teatru "Młodości" ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o koncercie. W programie: piosenki, tańce, skecze, monologi.