[Afisz. Incipit:] Zespół Teatralny Związku Zaw. Prac. Przem. Włókien., Odzież. i Skórzanego w Malborku ... T. Kraszewskiego Stach i Strach bajka w 3-ch aktach ... ([wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o przedstawieniu.