Wystawa Daniel Mikołaj Chodowiecki. ([wydawca nieznany], 1952)
Plakat wystawy, która miała miejsce w Muzeum Pomorskim (dziś Narodowe) w Gdańsku, 27.01-29.02.1952 r. Na druku: portret Daniela Chodowieckiego.