Szachinszach Ryszarda Kapuścińskiego : paradoksy społecznego odbioru - Nowacka, Beata (1972- ). (2018)
Słowa kluczowe: Ryszard Kapuściński, Szachinszach, roczniki.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 259-260.
Streszczenie w języku angielskim.
Keywords: Kapuściński, Ryszard -- (1932-2007) -- recepcja; Kapuściński, Ryszard -- (1932-2007) -- krytyka i interpretacja