Gesang am Grabe von Friedrich Curschmann. ([Gdańsk : s.n., 1841)
Druk z tekstem pieśni żałobenj masonów gdańskich.
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN i treści.
Keywords: Masoni -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Pieśni niemieckie -- 19 w. -- teksty