3 maja Święto Stronnictwa Demokratycznego. ([wydawca nieznany], 1988)
Plakat. Na druku napis na biało-czerwonym tle: Ustawa rządowa. Prawo uchwalone Dnia 30 Maja, Roku 1791 r. Wszelka władza społeczności ludzkiej początek swój bierze z woli narodu. Pod spodem logo Stronnictwa na niebieskim tle.