[Afisz teatralny] Ryszard Smożewski - Eksperyment / Teatr Rozmaitości w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1968)
Afisz informujący o widowisku opartym na relacjach więźniarek z Ravensbrück. Spektakl pod patronatem Krakowskiego Oddziału Związku Bojowników o Wolność i Demokrację. Reżyseria: Ryszard Smożewski, realizacja: Halina Gryglaszewska.