Regional Business News [EBSCO Publishing].
Pełnotekstowa baza wiadomości agencyjnych z całego świata. Informacje dotyczą biznesu, polityki, ekonomii i ważnych wydarzeń międzynarodowych. Nowiny są przechowywane tylko 30 dni.