[Afisz. Incipit] Społeczno-Obywatelska Liga Kobiet organizuje Kursy Szycia i Kroju ... (Tczew : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o rozpoczęciu kursu 15.04.1947 r.
Keywords: Liga Kobiet -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.