Ex Libris Elizy Mogilnickiej / T. N. - Niesiołowski, Tymon (1882-1965) ([wydawca nieznany], 1910)
Na tle promieni ręce trzymające otwartą książkę z napisem: Ex Libris Elizy Mogilnickiej, powyżej korona. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.