Pokaz psów w Sopocie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia doga niemieckiego o umaszczeniu arlekin na wystawie psów w Sopocie, 12. 08. 1979 rok.