Edmunda Majkowskiego Ex Libris [Tadeusz Cieślewski]. - Cieślewski, Tadeusz (1895-1944) (1942)
Fronton kościoła w Grodzisku Wielkopolskim, nad nim w kole krzyż maltański, między ramionami otwarte książki. Wokoło krzyża napis: Edmunda Majkowskiego, u dołu Ex Libris.