[Afisz. Incipit] Kurs rybacki. Komenda Centralnego Osrodka Morskiego Ligi Morskiej w Postominie ... przeprowadza w ramach trzymiesiecznego kursu rybackiego ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z programem kursu od 12.02.1947 r.