Mała przystań / Zbigniew Rolicki. - Rolicki, Zbigniew ( -1974) (1965)
Przedstawia ukazane w uproszczeniu dwa okręty z załogą, marynarzy na nabrzeżu, w tle budynek z herbem Gdańska oraz dźwigi portowe.