Central-Speicher zu Raudnitz] Photographie von H. Prothmann. - Prothmann, Hermann (H. Prothmann, 1855)
Przedstawia spichlerz, w Rudzienicach koło Iławy, na pierwszym planie ogród warzywny i pracujący w nim ogrodnicy, ok. 1865 r.