Ex Libris Kisa[rauskas] - Matiulauskas, Adomas (1914-1977).; Kisarauskas, Vincas (1934-1988). ([S.l.], 1974)
W półowalnej ramie Pieta, u góry napis: Ex Libris Kisa. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut. i data - AMat74.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut.